Хранителни добавки | Отслабване, целулит, мускулна маса

Еньовче

Еньовче

39.00лв

Хранителна добавка за отслабване, за премахване на целулит

Еньовче оформя краката тънки и леки, а кожата прави по-равна и гладка. Този ефект е благодарение на уникалния му дренажен ефект върху лимфата (подобрява течливостта на лимфата и намалява пропускливостта на лимфните съдове). Еньовче е особено подходящ при отекли крака.

ЗА КАКВО Е ЕНЬОВЧЕ

Еньовче e хранителна добавка, която се използва при:

 

  • Отекли и с неравна кожа крака
  • Подпомагане отслабването в зоната на краката
  • Целулит с изявен лимфен застой
  • Анксиолитичен ефект

КАК ПОМАГА ЕНЬОВЧЕ

1. Отекли крака

Еньовче е първата хранителна добавка специално създадена за намаляване на оттока на краката следствие на изявен лимфен застой. Ефектът й е следствие на ускоряване на лимфния ток на тъканите, подобряване течливостта на лимфата (разграждане на отпадни продукти) и намаляване пропускливостта (пермеабилитета) на лимфните съдове. По този начин се предотвратява "излизането" на течности от съдовете и развитие на лимфен застой. Чрез астригентно (стягащо) тъканите действие, Еньовче активира и подобрява функцията на лимфната система. Всички тези действия  водят до чувствително намаляване на отока в краката. Подобрява се тургурът и гладкостта на кожата и тя става нормално розова и еластична.

2. Подпомагане отслабването в зоната на краката

Еньовче е създаден за всички жени, които искат акцентирано отслабване в областта на краката благодарение на двете си уникални действия водещи до отслабване им. Най-често при проблеми с отслабването в тази зона се наблюдава нарушение на лимфен отток, което води до невъзможност за включването на едно количество извънклетъчна течност в телесната циркулация и оттам набъбване на тъканите следствие на това. Това  води  и до понижение на обмяната на клетките и засилена тенденция за натрупване на мазнини следствие на това. Еньовче е единствената хранителна добавка ускоряваща лимфния отток, което води до  бързо прибиране и отслабване на краката за кратък период от време. Второто му действие води до по-добро превръщане на мазнините в енергия от тялото, следствие на което натрупаните мазнини и целулитни натрупвания се изчистват. Изключителната му ефективност се дължи на уникалния състав от  биологично-активни вещества. Работи еднаква добре както при трениращи и така и при нетрениращи жени. Особено подходящ за работещи жени, седящи по цял ден на работното си място. 

3. Целулит с изявен лимфен застой

Лимфата е междинно звено в обмяната на веществата, протичаща между кръвната плазма и клетките. Тя е разположена в междуклетъчното пространство. Когато се появи пречка в протичането на лимфната течност възниква напрежение и стагнация в лимфната система. Капилярите не се затварят, лимфните съдове се разширяват и лимфата не се отвежда. Появява се оток, който се нарича лимфадем. Отпадните продукти от метаболизма (главно с белтъчен произход) на клетките остават в тъканите, което води до допълнително напрежение и задържане на лимфа. Нарушения лимфен отток и задръжката на отпадни продукти от метаболизма на клетките създават предпоставки за развитие на целулит. Първоначално нарушеният лимфен отток се вижда като неравности по кожата. Отпадните продукти от своя страна са предпоставка за развитие на възпалителен процес, който води до разрастване на съединителна тъкан следствие на възпалението. Разрастването й води до придърпване на кожата и развитието на т.нар. "портокалова кожа". 

4. Анксиолитичен ефект

Намалява безпокойство и тревожност.

 

КАКВО СЪДЪРЖА ЕНЬОВЧЕ В ЕДНА КАПСУЛА:

Extr. Siccum Galium Verum L.  320mg

Сух екстракт от надземни части на еньовче  

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

Като хранителна добавка 3 пъти дневно по 1 капсула  приети с вода или според препоръката на специалист.

ЗАЩО ЕНЬОВЧЕ НА FREE LIFE:

Еньовче е без аналог на пазара - дава бързо, ефективно и безопасно решение за концентрирано отслабване в краката. Въздейства  дълготрайно и не е свързан с йо-йо ефект.